طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) به 3 روش قرمز، سبز و سفید

به گزارش وبلاگ افراگرافیک، گازپاچو نوعی غذای گیاهی اسپانیایی است که معمولاً با رنگ قرمز و جذابش شناخته می گردد. این خوشمزه هواداران زیادی در جهان دارد و به روش های مختلف یا سبزیجات متفاوتی تهیه می گردد. در طرز تهیه گازپاچو به روش اصیل و کلاسیک از اندازه زیادی گوجه فرنگی، خیار و روغن زیتون استفاده می گردد. بعضی افراد گازپاچو سوپ سرد اسپانیایی را رقیبی برای خودمان می دانند. مزه این غذا ترکیبی از و سوپ سرد است که برای روزهای گرم بهار و تابستان گزینه فوق العاده ای است. در این مقاله از سرویس در می توانید با غذای اسپانیایی طرز تهیه گازپاچو آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص دستور پخت سوپ سرد گازپاچو پاسخ خواهیم داد.

طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) به 3 روش قرمز، سبز و سفید

طرز تهیه سوپ گازپاچو

مدت زمان آماده سازی: 25 دقیقه

اندازه کالری در یک کاسه سوپ گازپاچو: 105 کالری

مواد لازم برای تهیه سوپ سرد گازپاچو

  • گوجه فرنگی رسیده: 6 عدد
  • پیاز قرمز: 1 عدد
  • خیار: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز یا سبز: 1 عدد
  • ساقه کرفس: 2 عدد
  • جعفری تازه خرد شده: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 1 حبه
  • آب گوجه فرنگی: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • روغن زیتون فرابکر: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • سس تند (اختیاری): 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 2 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل طرز تهیه گازپاچو اسپانیایی

گازپاچو یک غذای ساده و خوشمزه اسپانیایی است که درست مثل آب دوغ خیار ایرانی در روزهای گرم سال تهیه می گردد. شما می توانید این غذای خوشمزه را به روش های مختلفی درست کنید. در طرز تهیه این سوپ از فلفل دلمه ای استفاده می گردد. هر کاسه از این سوپ گازپاچو 105 کالری دارد. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه سوپ گازپاچو با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی آشنا شوید.

مرحله اول؛ خرد کردن گوجه فرنگی

در اولین مرحله تهیه گازپاچو باید گوجه فرنگی را برای تهیه این سوپ سرد آماده کنید. برای این کار یک قابلمه آب روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس گوجه فرنگی ها را برای چند دقیقه کوتاه در آب جوش بیندازید و بعد سریع آن ها را در ظرف آب یخ بریزید. بعد از 1 دقیقه می توانید پوست گوجه ها را جدا کنید. سپس گوجه را خرد کنید و برای تهیه گازپاچو کنار بگذارید.

مرحله دوم؛ خرد کردن سبزیجات

در این مرحله باید پوست پیاز را جدا کنید و آن را به صورت ریز خرد کنید. سپس خیار را پوست کنده و کاملاً ریز خرد کنید. بعد به سراغ فلفل دلمه ای و کرفس بروید و آن ها را هم به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم؛ آماده کردن گازپاچو

بعد از این که همه مواد را آماده کردید، در این مرحله از طرز تهیه سوپ گازپاچو با فلفل دلمه ای باید تمام سبزیجات را همراه با سیر رنده شده، شکر، نمک و فلفل، آب گوجه فرنگی، جعفری تازه، پیازچه، آب لیموترش تازه و در مخلوط کن بریزید. سپس دستگاه را روشن کنید و تنها چند بار به صورت ضربه ای دکمه ای مخلوط کن را روش کنید تا مواد سوپ شما کمی خرد شوند و کاملا پوره نشوند.

مرحله چهارم؛ تزیین سوپ گازپاچو

در این مرحله سوپ شما آماده است، حالا باید سوپ گازپاچو را حداقل برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد گردد. در زمان سرو باید ابتدا سوپ را در ظرف مورد نظرتان بریزید. سپس روی سوپ را با میزانی روغن زیتون، پیازچه و جعفری خرد شده تازه تزیین کنید و میل کنید.

طرز تهیه گازپاچو سبز

مواد لازم برای تهیه گازپاچو سبز

  • گوجه فرنگی سبز: 8 عدد
  • پیاز سفید: 1/4 یک پیاز
  • سیر: 2 حبه
  • فلفل هالوپینو: 1/2 یک فلفل
  • روغن زیتون فرابکر: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • خیار خرد شده: 1/2 یک خیار
  • گشنیز خرد شده: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب لیموترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/5 قاشق چای خوری
  • عسل: 1/2 قاشق چای خوری
  • ماست یونانی: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل طرز تهیه گازپاچو خیار

گازپاچو معمولاً به روش های مختلفی تهیه می گردد. درست کردن گازپاچوی سبز در خانه بسیار راحت است. به طور معمول برای تهیه این گازپاچو از گوجه فرنگی سبز استفاده می گردد، اما در صورت تمایل شما می توانید آن را حذف کنید و یا از گوجه فرنگی قرمز به جای آن بهره ببرید. در ادامه می توانید با مراحل آماده کردن گازپاچو خیار آشنا شوید.

مرحله اول؛ گریل کردن سبزیجات

در اولین مرحله از دستور پخت سوپ سرد گازپاچو باید همه سبزیجات را با حرارت میانه رو به زیاد گریل کنید. برای این کار میزانی روغن زیتون و نمک به گوجه فرنگی ها، پیاز، سیر و هالوپینو اضافه کنید و آن ها را گریل کنید تا نرم و زغالی شوند.

مرحله دوم؛ میکس کردن مواد سوپ گازپاچو سبز

در این مرحله باید سبزیجات گریل شده را همراه با روغن زیتون، آب لیموترش، نمک، و در مخلوط کن بریزید و کاملاً با هم میکس کنید.

مرحله سوم؛ سرو کردن گازپاچو خیار

بعد از این که مواد سوپ سرد گازپاچو را میکس کردید، در این مرحله از طرز تهیه غذای اسپانیایی گازپاچو باید سوپ را بچشید و در صورت احتیاج کمی نمک یا آبلیمو به آن اضافه کنید. سپس سوپ را در یخچال قرار دهید تا خنک گردد و بعد با میزانی ماست و گشنیز تازه خرد شده تزیین نمایید و سرو کنید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه گازپاچو

*برای تهیه گازپاچو می توانید به جای گوجه فرنگی تازه از هندوانه نیز بهره ببرید.

*در صورت تمایل می توانید گازپاچوی سفید را با نان، بادام، انگور سبز، خیار، روغن زیتون و سیر نیز درست کنید.

*به طور سنتی در این سوپ از گوجه فرنگی تازه، خیار، پیاز قرمز و سیر استفاده می گردد. اما امروزه گازپاچوی هندوانه و گازپاچو خیار نیز از محبوب ترین انواع گازپاچو محسوب می شوند.

*میکس کردن سوپ گازپاچو کاملاً اختیاری است؛ اما این کار موجب می گردد تا طعم سبزیجات ترکیب گردد و سوپ شما مزه بهتری پیدا کند.

*برای خوش عطر و طعم شدن گازپاچو می توانید میزانی زیره آسیاب شده به آن اضافه کنید.

*پیشنهاد می گردد بعد از آماده کردن سوپ سرد گازپاچو آن را در ظرفی در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید و بعد از چند ساعت سرو کنید تا مزه ها به خورد هم بروند و سوپ شما لذیذتر گردد.

*پیشنهاد می گردد روغن زیتون را با مواد سوپ گازپاچو میکس نکنید و آن را روی سوپ بریزید.

*در طرز تهیه آب دوغ خیار اسپانیایی می توانید به جای جعفری خرد شده از ریحان یا گشنیز تازه خرد شده نیز بهره ببرید.

*اگر در دستور پخت سوپ سرد گازپاچو از نان خرد شده استفاده می کنید، بهتر است نان ها را خرد کنید. میزانی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و نان ها را کمی تفت دهید تا طلایی و ترد شوند. سپس آن ها را برای روی سوپ بهره ببرید.

*برای این که گازپاچوی شما بافت غلیظ تری پیدا کند، می توانید میزانی پودر نان خشک به آن اضافه کنید.

*در صورت تمایل می توانید به جای آب گوجه فرنگی از آب نیز بهره ببرید، اما مزه سوپ گازپاچو شما قطعاً با آب گوجه فرنگی لذیذتر خواهد شد.

*در دستور پخت سوپ سرد گازپاچو به جای فلفل دلمه ای می توانید از فلفل سبز یا فلفل چیلی نیز بهره ببرید.

*برای درست کردن آب گوجه فرنگی می توانید گوجه ها را رنده کنید. سپس آن را در یک صافی بریزید تا پوست و دانه های گوجه جدا گردد.

*اضافه کردن میزانی سرکه انگور یا سرکه بالزامیک موجب خوش طعم شدن گازپاچو می گردد.

*بعضی روی سوپ گازپاچو میزانی آووکادوی خرد شده و تکه های نان تست نیز می ریزند و آن را سرو می نمایند.

*شما می توانید این سوپ خوشمزه را برای 2 تا 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

*پیشنهاد می گردد به سوپ گازپاچوی خیار کمی اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

سوالات متداول

برترین روش برای افزایش غلظت گازپاچو چیست؟

برای این که گازپاچوی شما بافت غلیظ تری پیدا کند، می توانید میزانی پودر نان خشک به آن اضافه کنید.

طرز تهیه گازپاچوی سفید چگونه است؟

در صورت تمایل می توانید گازپاچوی سفید را با نان، بادام، انگور سبز، خیار، روغن زیتون و سیر نیز درست کنید.

منابع: simplyrecipes، loveandlemons

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) به 3 روش قرمز، سبز و سفید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) به 3 روش قرمز، سبز و سفید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید