طرز تهیه پیتزا گوشت خوشمزه و خمیر آن

به گزارش وبلاگ افراگرافیک، پیتزا گوشت همانند سایر پیتزاها تهیه شده با این تفاوت که محتویات آن شامل گوشت چرخ نموده، قارچ و فلفل دلمه ای است. این غذا فاقد سوسیس و کالباس بوده و از سلامت بیشتری نسبت به دیگر پیتزاهای موجود بهره مند است.

طرز تهیه پیتزا گوشت خوشمزه و خمیر آن

وبلاگ افراگرافیک | سرویس آشپزی - پیتزا یکی از محبوب ترین فست فود ها در دنیا است. این غذای لذیذ با طعم های مختلفی تهیه می گردد، در این میان پیتزا هایی نظیر پیتزا گوشت، پیتزا سبزیجات، پیتزا مرغ و ... که در آن ها از سوسیس و کالباس استفاده نمی گردد، سالم تر هستند و می توان آن ها را برای بچه ها نیز تهیه کرد.

به منظور تهیه ، ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید. بنابراین ابتدا طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی توضیح داده می گردد.

طرز تهیه خمیر پیتزا گوشت

به منظور تهیه حدود 250 گرم خمیر که برای یک پیتزا کافی است، به دو ساعت و 20 دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.

مواد لازم
شیریک لیوان
مایه خمیریک قاشق سوپخوری
روغن مایع یا روغن زیتوننصف لیوان
آردحدود 2 و نیم لیوان
نمکیک قاشق چایخوری

چند نکته:

  • به جای مایه خمیر می توانید از یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر بهره ببرید.

  • در صورت استفاده از روغن جامد، ابتدا آن را ذوب کنید و سپس برای تهیه خمیر بکار ببرید.

دستور تهیه خمیر:

  1. مایه خمیر و نمک را در شیر حل کنید.
  2. روغن را به آن بیفزایید.
  3. آرد را به تدریج اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر به دست نچسبد و سفت نباشد. از آنجا که میزان جذب آردها با یکدیگر متفاوت است، محتمل است به میزان بیشتر یا کمتری از دو و نیم لیوان آرد احتیاج داشته باشید.
  4. خمیر را برای چند دقیقه ورز دهید.
  5. خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید.
  6. خمیر پیتزا را به مدت دو ساعت استراحت دهید.

برای تهیه این پیتزا از خمیر جادویی نیز می توانید بهره ببرید.

طرز تهیه پیتزا گوشت

به منظور تهیه یک پیتزا گوشت، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، احتیاج است.

مواد لازم
گوشت گوساله چرخ نموده100 الی 150گرم
قارچ70 الی 100 گرم
فلفل دلمه ای خرد شدهنصف یک عدد
پیازیک عدد
پنیر پیتزا150 الی 200 گرم
سیریک الی 2 حبه
سس کچاپ، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشنبه میزان لازم

شیوه طبخ:

  1. پیاز را درشت رنده بزنید.
  2. پیاز و گوشت را با مقداری روغن روی حرارت شعله اجاق گاز تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شده و تغییر رنگ دهد.
  3. سیر را رنده کنید و همراه با فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه کنید.
  4. مقداری آب به مایه گوشتی بیفزایید و اجازه دهید که گوشت کاملا بپزذ و آب آن تبخیر گردد.
  5. سپس آویشن و نمک را اضافه کنید.
  6. قارچ را خرد کنید و آب آن را بگیرید. برای این منظور قارچ را بدون روغن تفت دهید تا آب آن تبخیر گردد. اگر تمایل به اینکار ندارید، باید آنقدر برش های قارچ نازک باشند که در هنگام پخت آب نندازند، وگرنه پیتزا گوشت بد طعم خواهد شد.

  7. روی یک سطح مقداری آب بپاشید و خمیر را که دو ساعت استراحت نموده است، به یاری وردنه روی سطح به صورت دایره باز کنید تا قطر آن نیم سانتیمتر گردد. البته بسته به شکل سینی فری که استفاده می کنید، می توانید خمیر را به شکل دلخواه درآورید.

  8. کف قالب را چرب کنید، آرد اضافی خمیر را با دست یا قلمو بردارید و خمیر را در قالب قرار دهید.
  9. مقداری سس کچاپ را در سطح خمیر پخش کنید. برای اینکار از قلمو یا پشت قاشق استفاده نمایید.
  10. سپس مقداری پنیر پیتزا بریزید.
  11. قارچ را اضافه کنید.
  12. گوشت را در سطح پیتزا پخش کنید.
  13. با مابقی پنیر پیتزا، سطح غذا را بپوشانید. در صورت احتیاج مقدار بیشتری پنیر بهره ببرید.
  14. فلفل دلمه ای را نگینی یا حلقه ای خرد نموده و روی پیتزا قرار دهید.

  15. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و پیتزا را به مدت 20 الی 40 دقیقه در آن قرار دهید.

پیتزا آماده است، در صورت تمایل کمی سس گوجه فرنگی به آن اضافه نموده و سرو کنید.

چند نکته:

  • در صورت تمایل می توانید یک پیاز کوچک را حلقه ای و نازک برش زده و روی پنیر بچینید.
  • اگر طعم قارچ را دوست ندارید، آن را از دستور تهیه پیتزای گوشت حذف کنید.
  • برای تند شدن طعم پیتزا مقداری فلفل قرمز به گوشت اضافه کنید و کمی فلفل نیز روی نان آن بپاشید.
  • می توانید این پیتزا را بدون احتیاج به فر نیز تهیه کنید، برای این منظور کف و دیواره های یک ماهیتابه را چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید و به روشی که ذکر شد، پیتزا را لایه به لایه بچینید، درب ماهیتابه را ببندید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید. حتما از یک شعله پخش کن نیز بهره ببرید. پس از یک ربع الی 20 دقیقه درب ماهیتابه را بردارید و عرق آن را با دستمال خشک کنید و مجددا درب آن را ببندید. پخت پیتزا به این طریق ممکن است 40 دقیقه الی یک ساعت به طول بینجامد، اما در مزه پیتزا تغییری ایجاد نمی گردد.

همه ما می دانیم فست فود ها برای سلامتی مضر هستند، اما طعم بسیار لذیذ و بی نظیر آنها، ما را به سوی خود جذب می نماید، اما می توانیم با روش های ساده ای این ضرر را به حداقل برسانیم. برای این منظور کافی است فست فود هایی را در منزل تهیه کنیم که فاقد سوسیس و کالباس هستند و ضرر کمتری برای سلامتی دارند. یکی از آن ها پیتزا گوشت است، اگرچه این غذا میزان چربی زیادی دارد، اما با طبخ آن از مضرات سوسیس و کالباس در امان خواهید بود.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه پیتزا گوشت خوشمزه و خمیر آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا گوشت خوشمزه و خمیر آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید