طرز تهیه ترشی و شور گوجه گیلاسی

به گزارش وبلاگ افراگرافیک، در این مقاله می توانید 2 طرز تهیه ترشی و شور خوشمزه گوجه گیلاسی فوری را یاد بگیرید.

طرز تهیه ترشی و شور گوجه گیلاسی

به گزارش وبلاگ افراگرافیک از وبلاگ افراگرافیک، گوجه از آن دسته از سبزیجاتی است که کمتر از آن برای درست کردن ترشی استفاده می گردد، اما درست کردن ترشی و شور با گوجه گیلاسی یکی از جذاب ترین انواع چاشنی است که پیشنهاد می کنیم حتما طعم لذیذ آن را امتحان کنید.

درست کردن شور و ترشی گوجه گیلاسی بسیار ساده است. ترشی گوجه یک ترشی خانگی فوری است. اما طعم این چاشنی آن قدر لذیذ و جذاب است که می توانید آن را در کنار هر نوع غذا و ساندویچی میل کنید و لذت ببرید.

در این مقاله می توانید 2 طرز تهیه ترشی و شور خوشمزه گوجه گیلاسی فوری را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه فوری ترشی گوجه گیلاسی خوشمزه:

گوجه گیلاسی: 2 لیوان فرانسوی دسته دار

آب: 2 لیوان فرانسوی دسته دار

سرکه: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

نمک: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار

شکر: 1/4 لیان فرانسوی دسته دار

شوید تازه خرد شده: نصف لیوان فرانسوی دسته دار

سیر خرد شده: 4 حبه

پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری

دانه خردل: نصف قاشق چای خوری

لیمو ترش: 1 عدد

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی:

در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی خانگی گوجه گیلاسی فوری باید سرکه، آب، نمک و شکر را داخل یک قابلمه بریزید سپس با یاری لبه چاقو یا پوست گیر مخصوص پوست لیمو قسمت رنگی پوست لیمو را به آرامی برش دهید و با سایر مواد مخلوط کنید.

توجه داشته باشید که بخش سفید پوست لیمو طعم تلخی دارد و نباید همراه با بخش زرد رنگ آن جدا گردد. مواد را داخل قابلمه بریزید و تا حل شدن کامل نمک و شکر در آب حرارت دهید. سپس حرارت گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی خنک گردد.

در دومین مرحله از طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی خوشمزه باید گوجه گیلاسی ها را به خوبی بشویید و خوب خشک کنید سپس با استفاده از خلال دندان یک یا دو سوراخ روی گوجه ایجاد کنید. گوجه، شوید، سیر خرد شده، فلفل قرمز و دانه خردل را به اندازه مساوی داخل شیشه ها بریزید.

توجه داشته باشید که حتما از یک شیشه تمیز و کاملا خشک برای تهیه ترشی بهره ببرید. زیرا در غیر این صورت ترشی شما کپک می زند.

بعد از ریختن گوجه و سایر سبزیجات مخلوط سرکه را که حال دیگر خنک شده روی گوجه ها بریزید. در نهایت درب ترشی گوجه گیلاسی را محکم کنید. می توانید از این ترشی گوجه گیلاسی خوشمزه برای یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه شور گوجه گیلاسی:

مواد لازم

گوجه گیلاسی: 100 گرم

سیر: 6 جبه

فلفل سبز: 5 عدد

شوید و مرزه: هر کدام چند شاخه

آب جوشیده سرد: به اندازه شیشه

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه شور گوجه گیلاسی:

طرز تهیه شور گوجه به این صورت است که ابتدا باید گوجه ها را همانند روش قبل با استفاده از خلال دندان سوراخ کنید سپس حدود یک سوم شیشه ها را با گوجه گیلاسی پر کنید. سپس سیر، فلفل و سبزیجات را به آن اضافه کنید.

آب و نمک را در یک ظرف جداگانه با هم ترکیب کنید. سپس طعم آن را بچشید که به اندازه کافی شور و نمکین شده باشد. حال آب نمک را به گوجه گیلاسی اضافه کنید و ظرف را پر کنید. شور گوجه گیلاسی را در یخچال قرار دهید و بعد از 3 تا 4 روز می توانید آن را مصرف کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ترشی و شور گوجه گیلاسی" امتیاز دهید

3 کاربر به "طرز تهیه ترشی و شور گوجه گیلاسی" امتیاز داده اند | 4.7 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی و شور گوجه گیلاسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید