طرز تهیه بلغور پلو ترکیه

به گزارش وبلاگ افراگرافیک، در این مقاله از قسمت معرفی جاذبه های کشور ترکیه قصد داریم یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ سنتی این کشور به نام بلغور پلو ترکیه و طرز تهیه آن را را به شما معرفی کنیم. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید…

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه

یارما پلو یا بلغور پلو یکی از غذاهای سنتی منطقه آذربایجان است و همان طور که از نام آن تعیین است، با استفاده از بلغور گندم تهیه می گردد.

مقالات بیشتر بخوانید:

  • حمل و نقل عمومی استانبول ترکیه
  • راهنمای مترو استانبول
  • شما هم خیلی راحت به استانبول سفر کنید !!

کلمه یارما معادل ترکی بلغور و به معنی شکافته است. در گذشته دور به بلغور گندم یارما بوغدا (بوغدا یعنی گندم) یعنی گندم شکافته شده گفته می شد اما بعد به مرور زمان کلمه بوغدا حذف شد و فقط یارما باقی ماند.

این غذا بر اساس مواد تشکیل دهنده آن بسیار خوشمزه و مقوی است و توصیه ما به شما این است که برای بهره بدن از خواص بلغور گندم، حتما این غذا را در برنامه غذایی خانواده خود قرار دهید.

مواد لازم بلغور پلو

روغن زیتون = 3 قاشق غذاخوری

پیاز کوچک، خرد شده = 2 عدد

رب فلفل چیلی ترکی = یک قاشق چایخوری

گوجه فرنگی، نگینی خرد شده = 3 عدد

نمک و فلفل = به میزان لازم

بلغور درشت، شسته شده = 2 فنجان

عصاره مرغ = یک لیتر

طرز تهیه بلغور پلو

روغن را در قابلمه مناسبی داغ نموده و پیاز، رب فلفل و گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه فرنگی نرم شوند. سپس بلغور را همراه عصاره مرغ افزوده و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید، حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشند و آب جذب بلغور گردد.

منبع: تاپ تراول

به "طرز تهیه بلغور پلو ترکیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بلغور پلو ترکیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید