استان قزوین برای اولین بار به رکورد فراوری 142 کیلوگرم خاویار رسید

به گزارش وبلاگ افراگرافیک، رحمانی گفت: قزوین برای اولین بار به رکورد فراوری 142 کیلوگرم خاویار در یکی از مزارع پرورش ماهی استان دست یافت.

استان قزوین برای اولین بار به رکورد فراوری 142 کیلوگرم خاویار رسید

به گزارش وبلاگ افراگرافیک ، ایرج رحمانی مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: 142 کیلوگرم خاویار در مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در روستای پرسه از توابع شهرستان قزوین از 123 قطعه ماهیان خاویاری پرورشی استحصال شده است.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه میانه وزن ماهیان مورد استحصال خاویار، 6 تا 6.5 کیلوگرم بوده است، گفت: از این ماهیان خاویاری علاوه بر 142 کیلوگرم خاویار، 800 کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری نیز فراوری و به بازار عرضه شده است.

به گفته وی، این اندازه ماهی خاویاری فراوری شده از گونه ماهیان خاویاری سیبری و فیل ماهی است.

رحمانی گفت: استان قزوین دارای پنج واحد پرورش ماهیان خاویاری در مساحتی به متراژ سه هزار و 500 متر مربع و با 39 باب استخر می باشد.

این مقام مسئول یادآور شد: استان قزوین در سال 99 با فراوری 17 کیلوگرم خاویار و 27.9 تن گوشت ماهیان خاویاری، توانست رتبه هشتم کشور را به خود اختصاص دهد.

پ

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "استان قزوین برای اولین بار به رکورد فراوری 142 کیلوگرم خاویار رسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استان قزوین برای اولین بار به رکورد فراوری 142 کیلوگرم خاویار رسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید