استان قزوین برای اولین بار به رکورد فراوری 142 کیلوگرم خاویار رسید
به گزارش وبلاگ افراگرافیک، رحمانی گفت: قزوین برای اولین بار به رکورد فراوری 142 کیلوگرم خاویار در یکی از مزارع پرورش ماهی استان دست یافت.
به گزارش وبلاگ افراگرافیک ، ایرج رحمانی مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: 142 کیلوگرم خاویار در مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در روستای پرسه از توابع شهرستان قزوین از 123 قطعه ماهیان خاویاری پرورشی استحصال شده است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه میانه وزن ماهیان مورد استحصال خاویار، 6 تا 6.5 کیلوگرم بوده است، گفت: از این ماهیان خاویاری علاوه بر 142 کیلوگرم خاویار، 800 کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری نیز فراوری و به بازار عرضه شده است.
به گفته وی، این اندازه ماهی خاویاری فراوری شده از گونه ماهیان خاویاری سیبری و فیل ماهی است.
رحمانی گفت: استان قزوین دارای پنج واحد پرورش ماهیان خاویاری در مساحتی به متراژ سه هزار و 500 متر مربع و با 39 باب استخر می باشد.
این مقام مسئول یادآور شد: استان قزوین در سال 99 با فراوری 17 کیلوگرم خاویار و 27.9 تن گوشت ماهیان خاویاری، توانست رتبه هشتم کشور را به خود اختصاص دهد.
پ
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان